Tervetuloa tulevaisuustyöpajaan!

Miten monikulttuuriset järjestöt, kunta ja hyvinvointialue voivat tulevaisuudessa yhdessä edistää kotoutumista? Tulevaisuustyöpajassa voimme yhdessä innostua, osallistua ja vahvistaa uskoa tulevaisuuteen. Tulevaisuustyöpajaan kutsutaan Keski-Suomen monikulttuuristen järjestöjen ja kotoutumistyön verkoston kehittämistyöryhmä. Tilaisuuteen ovat tervetulleita myös hyvinvointialueen ja kunnan toimijat.

Ilmoittaudu tilaisuuteen tästä

Aika: 22.8.2022 klo 10-15
Paikka: Monikulttuurikeskus Glorian tiloissa, Matarankatu 6, Jyväskylä

Ilmoittautuminen  5.8 mennessä

Työpajarunko klo 10-15

Mihin tulevaisuusajattelua tarvitaan? Yhteinen hyvinvointialue.
Haasta olettamukset tulevaisuudesta ja omasta roolista siinä.
Toivottavan tulevaisuuden kuvittelu.
lounastauko klo 11.30-12.30
Tulevaisuuden muistelu: oma organisaatio muutoksentekijänä.
kahvitauko klo 13.30-13.45  
Keskustelu ja priorisointi.
Koonti ja oivallukset. 

Työpajatyöskentelyä ohjaa kestävän tulevaisuuden Toimisto2030 Oy. Sovellamme Sitran Tulevaisuustaajuus-menetelmää, joka tutkitusti luo tulevaisuususkoa, mikä puolestaan ylläpitää yhteisöjen toimintakykyä. 

Työskentelemme kahdessa osassa. Ensimmäisessä osassa harjoitellaan tulevaisuuskuvittelua ja pohditaan toimijuutta hyvinvointialueella. Toisessa osassa tarkastellaan oman organisaation roolia muutoksentekijänä. 

Tekeminen on aika intensiivistä ja osallistavaa – heittäydytään siis Tulevaisuustaajuudelle. Saat kokemuksen ajattelunmuutoksesta ja pääset nimeämään askelmia vaikuttavaan yhteistyöhön!

Tilaisuuden järjestää Keski-Suomen ELY-keskus yhteistyössä Keski-Suomen monikulttuuristen järjestöjen ja kotoutumistyön verkoston kanssa.

Lisätietoa:

Keski-Suomen ELY-keskus
marja.riikonen@ely-keskus.fi