Mahis Explore!

  • Artikkeli julkaistu:8.7.2018
  • Artikkelin kategoria:Blogi / Kaikki

Ryhmässä on hyvä olla!

Tulimme mukaan Mahis-projektiin, koska olimme aikaisemminkin olleet mukana Mahis-projekteissa ja olimme tehneet niissä kaikkea kivaa.

Explore! -projektin aikana kävimme mm. pulkkamäessä ja luistelemassa, keilaamassa, frisbeegolfia pelaamassa sekä kokeilemassa jousiammuntaa ja laaserisotaa. Teimme retken luontomuseoon, jossa näimme paljon suomalaisia eläimiä. Kävimme myös tivolissa kavereiden kanssa ja oli hauskaa, kun näimme suomalaisia lapsia laitteissa. Paras oli kone, joka meni ympäri tosi, tosi nopeasti!

Frisbeegolf.

Parasta oli kuitenkin projektin lopuksi tehty retki Heurekaan. Oli mahtavaa katsoa 3D-elokuvia esimerkiksi siitä, miten maailma on syntynyt.

Se oli tosi hyvä kokemus! Ajoimme venettä ja autoa ilman ajokorttia (simulaattorilla) ja pyöräilimme ilmassa vaijerin päällä! Heurekassa oli paljon kiinnostavaa teknologiaan liittyvää tekemistä. Siellä pääsi tutustumaan tulevaisuuden ilmiöihin ja Suomessa rakennettuun teknologiaan. Näimme siellä ihan erilaisia fysiikan ja kemian ilmiöitä, kuin olemme aiemmin missään nähneet.

Heureka!

Mahis-projekti antoi paljon. Opimme uusia taitoja ja saimme kokeilla uusia asioita. Oli kivaa, kun joku juttu alkoi sujua. Opimme myös toisiltamme, sillä esimerkiksi luistellessa yksi opetti toista.

Ryhmässä oli nuoria myös muista kansalaisuuksista ja heidän kanssaan oli tosi  hauskaa! Tutustuimme uuteen kulttuuriin ja saimme samalla uusia ystäviä.

Ryhmässä oleminen opetti myös ryhmässä toimimisen taitoja. Oli mukavaa, kun oli tekemistä viikonlopuksi, sillä silloin oli aikaa nähdä toisia ja tehdä jotain mukavaa yhdessä. Ryhmän kanssa olin onnellinen. Ryhmässä on hyvä olla!

[Mahis Explore ! Kuvia ]