Avoimet tehtävät

Paikka auki-järjestöassistentti 

Paremmin Yhdessä ry hakee järjestöassistenttia Jyväskylään määräaikaiseen, vuoden kestävään työsuhteeseen ajalle 
1.4.2024 – 31.3.2025.

Palkattavan työntekijän tulee olla alle 30-vuotias vaikeasti työllistyvä nuori tai osatyökykyinen henkilö (ei ikärajaa).

Työtehtäviin kuuluu yleisiä järjestöassistentin tehtäviä kuten viestintä-, toimisto-, ja asiakaspalvelutehtäviä sekä tapahtumien suunnittelua ja toteutusta. Tehtäviin kuuluu myös yleisiä tiedottajan tehtäviä, kuten tapahtumatiedotusta yhdistyksen verkkokanavissa ja sosiaalisessa mediassa, yhdistyksen uutiskirjeen kokoamista/toimittamista yhdessä muiden työntekijöiden kanssa, valokuvaustehtäviä yhdistyksen tapahtumissa, yhdistyksen tapahtuma- ja toimintatietojen lisäämistä/ylläpitoa yleisiin tapahtumakalentereihin, tiedotteiden toimittaminen sanomalehtiin ja muihin uutiskanaviin sekä yhdistyksen podcastin ja pienten videoiden tuottaminen. Palkattava henkilö voi toimia myös erilaisissa avustavissa tehtävissä. Tehtäviin perehdytetään.

Toivomme työntekijältä:

  • Kiinnostusta monikulttuurisesta ympäristöstä tai työyhteisöstä
  • Hyvää organisointikykyä
  • Erinomaisia vuorovaikutustaitoja, tiimityöosaamista sekä oma-aloitteisuutta
  • Viestintäosaamista ja sosiaalisen median tuntemusta

Arvostamme myös:

  • Monikielisyyttä
  • Kokemusta maahan muuttaneiden parissa tehtävästä työstä
  • Kokemusta vapaaehtoistyöstä

Vapaamuotoiset hakemukset ja CV sähköpostitse 29.2.2024 mennessä: emmanuel.sibomana(at)paremminyhdessa.org
Lisätietoja tehtävästä antaa toiminnanjohtaja Emmanuel Sibomana, puh. 050 467 2976
arkisin klo 9-15. Työ alkaa 1.4.2024.

 

HARJOITTELUPAIKAT

Otamme ajoittain harjoittelijoita sekä PYRin yleisiin tehtäviin että eri hankkeisiin. Meille harjoitteluja ovat tehneet esim. sosionomi- ja yhteisöpedagogiopiskelijat. Lue juttu tai katso video Lean harjoittelukokemuksesta täältä.

Voimme joskus tarjota myös suomen kielen opintoihin kuuluvia kieliharjoittelupaikkoja maahan muuttaneille.

Kysy lisää Emmanuelilta, p. 050 467 2976 tai emmanuel.sibomana(at)paremminyhdessa.org

 

OPINNÄYTE- JA KURSSITYÖT

Teemme yhteistyötä opiskelijoiden kanssa myös opinnäytetöissä ja kurssi-/projektitehtävissä, jotka liittyvät monikulttuurisuuteen, maahanmuuttajatyöhön tai yhdistystoimintaan. Jos sinulla on joku idea, keskustele siitä Emmanuelin kanssa, p. 050 467 2976 tai emmanuel.sibomana(at)paremminyhdessa.org.

 

VAPAAEHTOISTEHTÄVÄT

Katso täältä muut vapaaehtoistehtävämme, joihin meillä on jatkuva haku.

Nuorten aikuisten monikulttuurinen kaveritoiminta

Kaveritoiminnassa 18-29 vuotiaat tutustuvat toisista kulttuureista tuleviin nuoriin aikuisiin. Yhdistämme kavereiksi ihmisiä, joilla on jokin yhteinen harrastus tai kiinnostuksenkohde. Yhteisen aloitustapaamisen jälkeen sovitte yhdessä kaverisi kanssa missä ja miten tapaatte. Uuteen ihmiseen tutustuminen on hauskaa ja antoisaa, esimerkiksi yksi osallistuja kertoi näin: “Kaveritoiminnan kautta ymmärsin, millaista on olla maahanmuuttajana Suomessa. Ja kun selittää omaa kulttuuria toiselle, niin ymmärtää paljon omastakin kulttuurista.”

Kysy lisää Kaisa 050 544 0043 tai kaisa.rautiainen(at)paremminyhdessa.org