Avoimet tehtävät

HARJOITTELUPAIKAT

Otamme ajoittain harjoittelijoita sekä PYRin yleisiin tehtäviin että eri hankkeisiin. Meille harjoitteluja ovat tehneet esim. sosionomi- ja yhteisöpedagogiopiskelijat. Lue juttu tai katso video Lean harjoittelukokemuksesta täältä.

Voimme joskus tarjota myös suomen kielen opintoihin kuuluvia kieliharjoittelupaikkoja maahan muuttaneille.

Kysy lisää Emmanuelilta, p. 050 467 2976 tai emmanuel.sibomana(at)paremminyhdessa.org

OPINNÄYTE- JA KURSSITYÖT

Teemme yhteistyötä opiskelijoiden kanssa myös opinnäytetöissä ja kurssi-/projektitehtävissä, jotka liittyvät monikulttuurisuuteen, maahanmuuttajatyöhön tai yhdistystoimintaan. Jos sinulla on joku idea, keskustele siitä Emmanuelin kanssa, p. 050 467 2976 tai emmanuel.sibomana(at)paremminyhdessa.org.

VAPAAEHTOISTEHTÄVÄT

Katso täältä muut vapaaehtoistehtävämme, joihin meillä on jatkuva haku.

Nuorten aikuisten monikulttuurinen kaveritoiminta

Kaveritoiminnassa 18-29 vuotiaat tutustuvat toisista kulttuureista tuleviin nuoriin aikuisiin. Yhdistämme kavereiksi ihmisiä, joilla on jokin yhteinen harrastus tai kiinnostuksenkohde. Yhteisen aloitustapaamisen jälkeen sovitte yhdessä kaverisi kanssa missä ja miten tapaatte. Uuteen ihmiseen tutustuminen on hauskaa ja antoisaa, esimerkiksi yksi osallistuja kertoi näin: “Kaveritoiminnan kautta ymmärsin, millaista on olla maahanmuuttajana Suomessa. Ja kun selittää omaa kulttuuria toiselle, niin ymmärtää paljon omastakin kulttuurista.”

Kysy lisää Annika +358 50 5513337