Tukea vapaaehtoisille

Perehdytämme kaikkiin vapaaehtoistehtäviimme sekä tarjoamme koulutuksia eri aiheista. Työntekijämme ovat tukenasi, jos vapaaehtoistehtäväsi herättävät kysymyksiä tai kohtaat haastavia tilanteita.

Vapaaehtoisten illat

Järjestämme kuukausittain vapaaehtoisten iltoja, jotka tarjoavat yhdessäoloa ja vertaistukea vapaaehtoistehtävien ulkopuolella. Keskustelujen ja koulutusten kautta saat uusia näkökulmia ja työkaluja vapaaehtoistyöhön sekä tutustut paremmin työntekijöihin ja toisiin vapaaehtoisiin. Tule mukaan osaksi Paremmin Yhdessä -yhteisöä! Ilmoitukset illoista löytyvät kalenteristamme.

 

Kummiperhekoulutus

Kummiperhekoulutus on kohdennettu kummiperhetoiminnasta kiinnostuneille. Kummiperhetoiminnassa toimit yksin maahan tulleen nuoren suomalaisena perheenä, jonka kanssa voi viettää aikaa ja tutustua suomalaiseen kulttuuriin. Koulutuksessa käsitellään ihmistä liikkujana kautta aikojen ja nykyisiä globaaleja ja yhteiskunnallisia tekijöitä muuton takana. Käsitellään kulttuureja ja mietitään ihmistä kulttuurin takana. Pohditaan tämän hetken haasteita yhteisöllisyyden luomisessa ja mietitään tapoja vaalia yhteisöllisyyttä ja kuulumisen tunnetta arjessa pienten tekojen kautta.

 

Tukea toiminnasta vastaavalta työntekijältä

Jos vapaaehtoistehtäväsi herättävät kysymyksiä tai tarvetta keskustella, toiminnasta vastaava työntekijä on sinua varten. Kuulemme mielellämme myös palautetta vapaaehtoistoiminnasta ja siitä, miten olet havainnut tehtäviesi vaikuttavan maahan muuttaneisiin tai mitä olet itse niistä oppinut.

  • Opitaan Yhdessä -toiminta: Emilia 050 513 1321
  • Työnhaussa auttaminen: Annika 050 551 3337
  • Kummiperhetoiminta: Funlayo 050 544 0079
  • Monikulttuurinen kaveritoiminta, Mahis-ohjaajat, Vapaaehtoisten tiimi: Kaisa 050 544 0043