Tule mukaan yhdistys­toimintaan

Me Paremmin Yhdessä ry:llä unelmoimme siitä, että kaikilla on mahdollisuus elää hyvää elämää ja rakentaa yhteiskuntaa yhdessä. Työlläme edistämme yhdenvertaisuutta, vahvistamme maahan muuttaneiden osallisuutta ja kannamme sosiaalista vastuuta niistä, jotka tarvitsevat tukea.

Jäsenyys

Yhdistyksen jäsenyys on konkreettinen teko ja kannanotto yhteisöllisyyden ja yhdenvertaisuuden puolesta. Yhdistyksen jäseneksi voi liittyä kuka tahansa henkilö tai yhteisö, joka allekirjoittaa yhdistyksen mission. Erityisesti toivomme jäseniksi niitä, jotka haluavat rakentaa Suomesta hyvän paikan kaikille yhteistyössä erilaisten ihmisten kanssa.

Paremmin Yhdessä ry on yhteisö, jossa sinun on mahdollista vaikuttaa maahanmuuttaneisiin liittyviin asioihin. Yhdistyksen jäsenenä pääset vaikuttamaan yhdistyksen toimintaan ja tulevaisuuden suuntaan suoraan sisältäpäin. Sinulla on äänestysoikeus vuosikokouksissa (1 krt vuodessa). Lisäksi tarjoamme mahdollisuuden suunnitella ja kehittää toimintaamme myös kokouksien ulkopuolella.

Kannatusjäsenyys
Varsinaisen jäsenyyden lisäksi yhdistykseen voi liittyä myös kannatusjäsenenä: tuet toimintaamme taloudellisesti haluamallasi summalla. Kannatusjäsenenä sinulla ei ole äänestysoikeutta, mutta voit osallistua yhdistyksen kokouksiin.

Jäsenmaksut

  • Henkilöjäsenyys 20 € / vuosi,
  • Opiskelijajäsenyys 10 € / vuosi
  • Yhteisöjäsenyys 30 € / vuosi
  • Kannatusjäsenmaksu lahjoitetaan Paremmin Yhdessä ry:n pankkitilille FI51 5290 0220 3341 79

Liity jäseneksi täyttämällä ja lähettämällä oheinen lomake.

Jäsenhakulomake

*pakollinen tieto